Följ med på en unik inblick i bankens aktuella allokeringsvy där våra strateger diskuterar konjunkturen, aktuella teman och aktiemarknaden. Flera av Roburs förvaltare medverkar och berättar om sina respektive fonder. Vi kommer också att träffa ett antal analytiker från Kepler Cheuvreux som kommenterar sina bolag och den branschen de följer. 

Här kommer ett axplock av innehåll inför vårens Aktie-TV (obs- uppdateras kontinuerligt)

Fonder i fokus: Transition Energy, Small Cap USA, Kapitalinvest
Exempel på bolag som medverkar:
Hygien- och hälsobolaget Essity
JM AB - projektutvecklare, byggherre och byggentreprenör

Övrigt axplock av teman och deltagare:
• Ny på börsen – Vad ska man tänka på? Med Tove Zander och Fredrik Warg.
• Intervjuer med sektoranalytiker för verkstad, skog, media, fordonsindustri
• Sparande/pension och placeringar – Pension generellt och jämställt sparande
• Investeringsstrategin - tillgångsslag och fördelning
• Aktiemarknad- regionfördelning
• Hetaste aktier och allmänna trender
• Vaccinvinnare och hållbarhet
• Hör hur fondförvaltare för Kapitalinvest, Nathalie Falkman ”på riktigt” jobbar med hållbarhet när hon gör sina bolagsval

Programmet i sin helhet samt bonusmaterial med längre intervjuer publiceras 19 maj  18.30 på Aktiellt, Swedbanks samlingsplats för placeringar och sparande.

Datum: 19 maj 18.30
Vårens Aktie-TV (aktiveras 19/5 18.30)

Varmt välkomna till ett spännande program! Och kolla gärna in Aktiellt redan nu för tips och dagliga uppdateringar från aktiemarknaden!

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i finansiella instrument aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska finansiella instrument kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

För Swedbank Roburs fonder finns även aktuella faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se.