Hoppa till huvudinnehåll

AutoPlan vagnpark

  • Smidig digital hantering från inköp till drift
  • Stöd vid försäljning
  • Grön vagnpark med Green Fleet

Vagnparksadministration via AutoPlan kan vara en bra lösning för att spara tid och resurser och förenkla affären. Få hjälp med hela leasingaffären, administration av vagnparken, analys och försäljning av företagets bilar.

Vagnpark - detta får ni hjälp med

Analysera vagnparken med AutoAnalys

Med vårt system AutoAnalys kan ni på ett enkelt och effektivt sätt analysera er bilpark. Välj bland ett flertal rapporter och sök den information som är mest intressant för er vagnpark. 

Leasing av bilar och lätta lastbilar

När det gäller leasing så tar vi, tillsammans, fram en skräddarsydd lösning för just er. Ni väljer själva vilken finansieringsmodell, leasingperiod och avskrivningsalternativ som passar er bäst.

 

Minskad miljöpåverkan - för miljön med AutoPlan vagnpark

Miljöanpassad bilpolicy och miljörapport

Med AutoPlan får du hjälp att miljöanpassa företagets bilpolicy så att det blir lättare att möta framtidens miljökrav. Få miljörelaterad statistik över företagets bilar, bland annat för bullernivå och det faktiska koldioxidutsläppet.

Green Fleet

Med Green Fleet kan ni minimera ert klimatavtryck och optimera en grön vagnpark. Förutom val av fordon fokuserar vi på varifrån finansieringen kommer och hjälper till med rådgivning och bilpolicy med mål för Green Fleet.

Redan kund? Support och administration

Fler sätt att finansiera och sälja företagsbilar

Skaffa AutoPlan vagnpark